TIMOSKAISEN KAUPPA Kuvat hukassa? KLIKKAA
Osoite: Kinnulankija 2 , Postit laatikkoon Kai Timoskainen, Kisatie 7
82300 Rääkkylä

puhelin: O5O-52O 1128

Timoskaisen kauppa on lopetettu Rääkkylän kirkonkylän keskustassa.
Kai Timoskaisen sähköposti: etunimi.sukunimi@pkarjalaa.net

Voit myös täyttää palautelomakkeen,

Yritys lopetettu!


Kiitos kaikille asiakkaille hyvistä kaupoista! Pienet kaupat häviävät pienilta paikkakunnilta. Sääli. No postimyynti lisää hintoihin postimaksut ja naapuripitäjistä ostoksiin tulee polttoaine tai muut matkakulut!

Eka mainosvideo tehty!


Katso ensimmäinen mainosvideo, se on juutuubissa: Haastatteluvideo. Toinen video, Heinäkuussa. 2019 , Katso Youtuben kanavalla Ressikka on lisää Rääkkylä-aiheisia videoita.

Yrityksen omistaja Kai Timoskainen, katso kotisivu, omistaja, valokuva vieressä: Kai Timoskainen

Kaupan piha:  -Kaupan pihalla  -

Tässä Sinulle opastekartta, jotta osaat meille. Huomaa, että meillä on järvi ja hyvät uimarannat lähellä. Talvella myös avantouintimahdolisuus.
- Rääkkylän kartta  -

Tietoturva. Tämä sivusto ei tallenna mit&äään tietoja Sinusta, ellet itse lähetä esim. sähköpostia minulle. Suosittelen silti asentamaan selaimeesi AD Block tai muun mainosestäjän ja tyhjentämään selaimen välimuistista evästeet (=cookies)) säännöllisesti, esim viikoittain!

Jos toiminta kesällä kauniissa Rääkkylässä kiinnostaa, ota yhteyttä minuun.
Tämä kauppa on myytävänä!

Kiinteistö on myös myynnissä. Käsittää kaksi liikehuoneistoa 95 m2 ja 410 m2. Tutustu ja tee tarjous! Sovi esittelystä! 050-5201128
Omalla tontilla. Rakennettu v. 1974, laajennettu 1989. Rakennus on puurakenteinen, tasakatto huopaa. Katto päällystetty uudelleen v. 2010. Käyttövesiputket uusittu 2011. Ota yhteyttä!
Kai Timoskainen Rääkkylässä
Sivu päivitetty 2.5.2022.