Kiitos palauttestasi, Thank you, Tack

Paluu kotisivulleni, Back to the index page, Tillbaka till första sidan Yrityksen sivulle Kirjoita Lisää
4.4.2022 : Tuli kysymys minun Nato-mielipiteestäni. No, minä olen kannattanut SUomen Nato-jäsenyyttä jo muutaman vuoden, sanotaan nyt Krimin miehityksestä lähtien. Ihmettelen koko ajaan diktatuurin kehitystä Euroopassa. Tavallista kansaa pidetään uutispimennossa aivan kuin Neuvostoliiton aikana. Harrastin silloin mm. aktiivista ulkomaisten radioiden, kuten BBC:n Amerikan Äänen ja Moskovan radion kuuntelua.
24.3.2021 : Message Namnet : Kellee Greenwood Norway, Tel: 417 71 547 kelleegreenwood(at-bokstaven)googlemail.com Homepage: https://vvfit.com/activity/p/884171/ Meddelande: Norway. Svaret: I have dreamed about trip to Norway about 40 years. Finnish-Norwegian border is again closed from tourists due to coronavirus.
26.12.2020 : Thank you and Merry Xmas to you. I get now very seldom messages by web. Most of my friends write now to Facebook or Twitter. My pages on f: www.facebook.com/kai.timoskainen and on t: www.twitter.com/KaiTimoskainen.
Message: Scotty Newell United States United States. Phone: 702-865-1917 scottynewell(at-sign)web.de https://sashysport.blogspot.com
18.8.2016 : Pontikankeitto ei ole enää muotia. Tippavaaran Ossi ja Pökökin kuolivat. Ihmiset tuntuvat pitävän enemmän miedoista juomista. Onhan niissä vähemmän kaloreitakin (jouleja). viesti : Löytyskö pingispallonpumpuu ja vahvoo pontikkoo.
15.8.2016 : Kyllä olen täällä, ja hereillä, kiitos kysymästä. Enemmän kirjoitellaan Facebookissa. Viesti : Haloja.. onko täälä ketään?
17.12.2014 : Palautelaatikkoon tulee usein nimettömiä viestejä, joissa ei ole edes tekstiä. Rohkeasti vaan, saa siihen kirjoittaa, voit kirjoittaa myös Facebook-sivulleni, silloin et tosin voi kirjoittaa nimettömänä.
09.02.2006 Message: opettele kirjottamaan oikein, sennii nikkerrii!!!
Vastaus: Et varmaan ole katsonut TV:stä ohjelmaa Etelä-Afrikan kieli- ja rotuongelmista. Moni kansainvälisesti suhtautuva on suvaitsevampi. Viesti on nimetön, joten sen voi jättää omaan arvoonsa. Puolustukseksi voisin sanoa oikean, kirjoituskäteni, olevan kipeä. Kannattaa myös lukea Iltalehden juttu 9.2.06: "Jope Ruonansuu ja koulukiusaaminen" Linkki ei toimi enää! Heittää heinäkuussa Iltalehden virhesivulle.

22.4.2007 Valokuva: löysin netistä jälkiä, joku on linkannut minun valokuvani johonkin nettijuttuunsa. Olisipa hauska tietää, mitä siihen juttuun on kirjoitettu.

21.8.2007 Sain palutetta. Valokuviani Kirkkovuoren, Vuoniemen suunalta ei hyväksytty, joten poistin ne. Maisemat seudulla ovat kuitenkin upeat, joten jos liikut jalan, veneellä tai polkupyörällä, suosittelen tutustumaan. Myös Kyyrönhäikkä on upea paikka.
Sivu poistettu. 22.8.07 Kai Timoskainen. Vihjeeksi muillekin: jos ette hyväksy valokuviani, ne saa pois, kun vain sanoo minulle.

10.2.2008 Tämä talvi on ollut todella leuto Rääkkylässä. En ole saanut vielä ajettua edes puita, jotka jäivät Isältäni Pötsönlahden metsään. No, jospa ne ensi talvena saadaan pois.

15.2.2008 Eilen oli Ystävänpäivä. Muistitko ystävääsi? Suomessa hallitus ja muut viranomaiset muistavat näköjään televisionkatselijoita. Ensin ”pakotettiin” televisionkatsojat, joilla on oma antenni uusimaan kallin televisionsa (tai hankkimaan halvan digiboksin). Maaliskuussa sama tehdään kaapelikatsojille. Todennäköisesti ei mene viitäkään vuotta, kun heidät pakotetaan ostamaan teräväpiirto (HDTV) televisiot tai digiboksit. Oman antennin katsojat saanevat vetää henkeä ehkä kymmenen vuotta, kun sama ruljanssi on heilläkin edessä. Sanokaa minun sanoneen!

17.2.2008 Ilmastonmuutos on tosiasia! Katso tämän talven keskiarvoja. Lokakuu oli lämmin, marraskuu oli lämmin, joulukuu oli lämmin, tammikuu oli lämmin. Jo neljä lämmintä kuukautta peräkkäin. Ryhdy Sinäkin luontoystävälliseksi, säästä energiaa, tingi elintasostasi. Tarvitseeko sitä kuluttaa ja törsätä niin paljon.

7.5.2008 Nyt ne puuhaa Suomea Natoon. Vastustan ankarasti! Isämme ja Isoisamme taistelivat Suomelle itsenäisyyden ja pojanpoika möi ensin kaiken halvalla Brysseliin, EU:lle ja nyt Tämäkin Nato! Minun metsässäni jos näkyy ulkomaisia joukkoja, olkoot ne vaikka U.S.A:sta, ryhdyn etsimään panoksia ilmakivääriini.

8.10.2008 Pankit kaatuvat rytisten maailmalla ja Euroopassa.  Sampo-pankin tietokoneongelmista opimme jo sen, ettei kaikkia munia pidä panna samaan koriin. Jos sinulla on enemmän rahaa., niin jaa rahasi useampaan pankkiin. Suosittelen kuitenkin ulkomaisten Sampo pankin ja Nordean sijasta kotimaisia pankkeja, kuten Tapiolaa, S-pankkia, Paikallisosuuspankkia ja Osuuspankkia. Ilmeisesti pörssisijoittajien kannattaisi nyt ostaa osakkeita, muutamien vakavaraisten yritysten osakkeet ova tosi halpoja. Kukaan ei tosin takaa etteivät kurssit laske vielä lisää... Jos Sinulla on liikaa rahaa, niin tuhlaa! Tule vaikka meille ostoksille.

17.10.2008 Minullekin tarjottiin luottokorttia pankkikortin kylkiäiseksi. Pankissa väitettiin, että pankkikortit lopetetaan ja siirrytään pelkkiin luottokortteihin Suomessa. No minä irtisanoin pankkikortin. Myönsivät sentään pankkiautomaattikortin ilman luottokorttia. Nyt en siis joutunut luottokorttikierteeseen, ainakaan vielä. 17.12.2014: Nyt sitten kokeilin piloillani anoa Visa-korttia, kun nuo automaatit aina vain lisääntyvät. Jopa junaliput pitäisi ostaa automaatista, koska asemilla ei ole enää myyjiä. Minulle ei myönnetty korttia. Selitystä, miksi ei, ei ollut, luki vain ettei syynä ole maksuhäiriöt. Hmmm. Arvoitus, onko vikana huono ulkonäkö?

4.12.2010 No nyt sitten oli joku häirikkö kuitenkin kirjoittanut joatain ähläm sählämiä. Ei yhtään ajatusta, ei yhtään luettavaa sanaa! Palautelaatikkoni on siis kuitenkin tarpeellinen terapiamielessä!

6.5.2011  Nimi : Jukka Nuutinen: Terve! No tähän taisin lähettää, 10.10 mobile exellent !!!!!!!!!!
Vastaus: Terve, terve. Kevät tulee ja järvet sulaa. Vappuaamuna oli vielä Niemisessä järven rannassa jäätä.